6 Haziran 2012 Çarşamba

Spartacus War Of The Damned Kaç Bölüm Olacak

Steven S. DeKnight (Spartacus yapımcısı)

Spartacus Yapımcısı Steven S. DeKnight yeni çekilecek sezonun ismini açıkladıgı Spartacus War Of The Damned Kaç Bölüm Olacak.Sizlerin yeni spartacus'ün 20-30 bölüm olacağı haberini vermek isterdik.Fakat üzüntü ile söylemek gerekirse geçtiğimiz sezon (Spartacus Vengeance) bölüm sayısı ile eşdeğer çekilecek olan yeni Spartacus War Of The Damned Toplam 10 bölüm olacak.Umarız yanlıyoruzdur ve bizi şaşırtırlar :)

War of the Damned nedir, War of the damned türkçe


war of the damned, war of the damned nedir, İngilizce war of the damned, war of the damned türkçe, war of the damned sözlük, war of the damned tdk, war of the damned yemix,  war of the damned anlamı, war of the damned ne demek  sözlük ingilizce sözlük

War of the Damned kelime Anlamı olarak War : Savaş Damned ise Lanet olarak geçiyor.Fakat iki terim bir araya geldiğinde iş biraz değişiyor ve farklı anlamlar taşımaya başlıyor:

War of the Damned Türkçe Kelime anlamı Savaş Laneti olarak isimlendirebiliriz.Devrik cümle olabilir
Diğer anlamları:
Lanet savaşı
Savaşın Laneti

Spartacus War of the Damned isimli çıkacak son sezon olacak.Spartacus War of the Damned isimli yeni Spartacus önümüzdeki yıl ocak ayında yayınlanmaya başlayacak olan (prequel olan Gods of the Arena'yı saymazsak) 3. sezonuyla ekrana veda edecek. Starz'ın bugün itibariyle duyurduğu bu bilgi, Spartacus hayranlarını hayli şaşırttı.

Dizinin yaratıcısı Steven S. DeKnight, izleyicilere kalan bölümlerin oldukça şaşırtıcı ve çarpıcı olacağının sözünü verdi ve dizinin final sezonunun adı da bu arada duyuruldu. Spartacus'ün final sezonunun adı; "War of the Damned" olarak açıklandı. Steven S. DeKnight ayrıca; önümüzdeki sezonun şimdiye kadar denenenden daha cesur olacağını da sözlerine ekledi. Spartacus'ün her zaman zorlu bir dizi olduğunu söyleyen DeKnight, Starz'a bu açıdan minnettar olduğunu; eğer dizi başka bir kanalda yayınlansaydı, başrol oyuncusunun rahatsızlanması ve üzücü ölümünün ardından yüksek ihtimalle iptal olacağını ancak Starz'ın gerek izleyiciye, gerek ise Andy'ye karşı kendilerini borçlu hissederek, diziyi devam ettirme kararı aldıklarını söyledi.

İlk sezonuyla tam bir fenomen haline gelen, ancak 1. sezonun ardından başrol oyuncusu Andy Whitfield'a koyulan kanser teşhisi ile seriye ara verilerek, prequeli Spartacus: Gods of the Arena ile devam eden dizi, ikinci sezona Whitfield'ın ölümünün ardından, başrol oyuncusunun Liam McIntyre olması ile başlamıştı.
Blood and Sand ile başlayan macera, Gods of the Arena ile geçmişe dönerken, Vengeance ile kaldığı yerden devam etmişti, önümüzdeki yıl ise, Spartacus'ün final sezonu "War of The Damned" adı altında Spartacus ve Marcus Crassus arasındaki savaşla geçecek..

Anahtar kelimeler:
war of the damned, war of the damned nedir, İngilizce war of the damned, war of the damned türkçe, war of the damned sözlük, war of the damned tdk, war of the damned yemix,  war of the damned anlamı, war of the damned ne demek  sözlük ingilizce sözlük

Spartacus war of the damned Fotoğrafları Resimleri

























Spartacus'ün yeni sezonunu ben dahil bir çok spartacus hayranı heycanla bekliyoruz.Spartacus WOTD 2013'DE sevenleri ile buluşacak.Bu buluşmaya henüz uzun bir süre var.Fakat bizleri bu uzun sürede ara ara yayımlanacak Spartacus war of the damned Fotoğrafları Resimleri ile heyecanımızı arttıracağı kesin şimdi sizlerle yeni Spartacus war of the damned Fotoğrafları Resimlerinden bir kesip paylaşıyoruz.Resimler yayımlanmış olan Spartacus war of the damned Fragmanından ve birkaç özel kaynaktan derlenmiştir.

5 Haziran 2012 Salı

Spartacus War of the Damned Posterleri





Spartacus War of the Damned Posterlerini Linklere tıklayarak Görüntüleyebilir Spartacus War of the Damned Posterlerini kaydedebilirsiniz.

4 Haziran 2012 Pazartesi

Steven S. DeKnight

Spartacus War Of The Damned 2013 Fragman

Spartacus War Of The Damned 2013 Teaser

Spartacus War of the damned - Spartacus WOTD OCAK 2013



Dizinin yeni ismi "Spartacus: War of the Damned" olacak ve final sezonunu izleyeceğiz. Dizi 3.sezonuyla noktayı koyacak.

Spartacus serisinin yaratıcısı ismi ve idari yapımcılarından Steven S. DeKnight, IGN'e konuyla ilgili yaptığı açıklamada ''Starz daima umulmadık olanı yapar! Prodüksiyon boyunca şimdiye kadar birçok zorluk ve trajedi ile karşı karşıya kaldık. Spartacus ile ilgili orijinal planım dizinin beş ila yedi sezon arasında devam etmesi yönünde idi. Elbette birkaç sezon daha devam edebilir ve hikayeyi uzatabilirdik. Ancak gerçekten zirvede bitirmek istedik. Gerek kendim gerekse de ortaklarım için oldukça zor ve duygusal bir karar aldık. Bilindiği üzere başından beri gösterinin tümü Starz kanalı için büyük bir risk idi. Andy Whitfield'in ölümünün ardından diziye devam etme kararı almam ve şovu devam ettirme çabamız bir başka büyük risk olmuştu. Herhangi normal bir stüdyo o noktada diziyi iptal eder ve olası mali risklerin altına girmezdi. Ancak Starz, minnetle, Spartacus projesini bırakmadı ve projeyi desteklemeyi sürdürdü. Dizinin aniden fişini çekip izleyicileri aldatılmış duygusuyla bırakmak istemedi ve hikayeyi tamamlamak için sonuna kadar gitmeyi çok istedi. Ve sonuç olarak Starz bizlere hikayeyi tamamlamamız için bu fırsatı verdi. Fırsatı en iyi şekilde değerlendirip herkesi tatmin edecek şimdiye kadar gerçekleştirdiğimiz en büyük sezonu sizlere sunmaya hazırlanıyoruz'' ifadelerini kullandı.

Starz CEO'su Chris Albrecht ise ''War of the Damned'ın ardından hikayeyi sonuçlandırma konusunda iş ortaklarımız ile uyum içinde bir karar aldık. Dizinin bütünlüğünü ve mirasını korumak adına bunun en iyi yol olduğuna inanıyoruz'' açıklamasında bulundu.

Final sezonu Spartacus: War of the Damned için 'The End Begins' sloganıyla hazırlanan yeni sezon posteri;